Meer schrijvende journalistieke producties

Journalistieke producties voor Nu.nl

Het begon de laatste maanden aan mij te knagen dat ik, in mijn ogen, te weinig journalistieke producties maakte. Vandaar dat ik in april/mei ben gaan grasduinen om te kijken of ik weer meer journalistiek kon gaan bedrijven. Dat wierp zijn vruchten af en inmiddels maak ik achtergrondartikelen voor NU.nl over wonen, studeren en economie. En misschien wel net zo leuk; voor Stadsgezicht Tilburg mag ik blogs gaan maken over alles wat gaande is in en rondom Tilburg.

Dit smaakt natuurlijk naar meer, dus als je denkt ik kan nog een freelance journalist voor iets gebruiken? Laat het weten!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.