Wie?

Of je hier bent gekomen via een zoekmachine, www.wvgmedia.nl of www.wesvangeneijgen.nl: je zit goed! Misschien dat de twee domeinnamen voor iets van verwarring zorgen, laat ik het simpel maken. Commerciële opdrachten -van brochure tot jubileumboek- neem ik aan als WvG media en alle journalistieke bezigheden vallen doe ik onder mijn eigen naam Wes van Geneijgen. 

In 2009 ben ik naar de School van Journalistiek gegaan in Tilburg. Tijdens die opleiding ben ik in 2010 begonnen met freelancen als journalist en in 2011 heb ik mijn eerste commerciële opdracht gedaan als tekstschrijver. Inmiddels is het 2018 en heb ik voor een breed scala aan opdrachtgevers gewerkt. Qua producties, doelgroepen en media is het zeer divers. Een selectie zie je op de homepage.

Wat ik voor je kan betekenen? Normaliter zeg ik dat ik 'handig met woorden' ben als iemand vraagt wat ik doe. Als het om teksten gaat lever ik van e-mailnieuwsbrief tot jubileumboek en alles daartussenin. Als freelance journalist maak ik allerlei geschreven journalistieke producties, van column tot onderzoeksverhaal.